SALGSSUKSESS FOR HØNEFOSS' NYE STORSTUE!
HVERVENMOEN NÆRINGSPARK ligger synlig og ved innfarten til Hønefoss. Næringsparken har E-16 som nærmeste nabo. Det er enkelt å etablere seg i Hvervenmoen Næringspark. hm49 er mulighetenes nybygg. Det finnes to hovedprinsipper: Eie eller leie. Mange har investert i egne seksjoner. Slik tar man del i den forventede verdistigningen. AKA har offensive planer for området. Deler du vår tro på Hønefoss generelt og Hvervenmoen spesielt - så kan fremtiden som eier av din egen seksjon tett inntil E16, være interessant! Statens Vegvesen har offensive planer for E-16 i alle retninger rundt Hønefoss. Dette vil gjøre Hvervenmoen Næringspark ennå lettere tilgjengelig.

HYGGELIGE HØNEFOSS:
Hønefoss er det naturlige handelstedet for 80.000 mennesker. Byen preges av positivitet, utvikling og vekst. Regionen preges også av et svært rikt og variert kulturtilbud.

MIDT I SMØRØYET - Mon tro om ikke Statens Kartverk gjorde de samme vurderingene som oss, da de etablerte seg på Hvervenmoen. Selv uten lokalpatriotiske briller, er Hønefoss et geografisk midtpunkt på Østlandet. Avstandene er korte til store befolkningssentra i alle retninger. Det er kort vei til Asker og Bærum. Oslo ligger 50 minutter unna - det samme gjør Drammen. I nord ligger Norefjell - også 50 minutters kjøring fra Hønefoss.

Front syd Vest Nordvest Hønefoss' Nye Storstue
Klikk på bildene for større oppløsning

DERSOM HM49 TILTALER DEG - uten at du ønsker å investere i en egen seksjon - er leie et godt alternativ. AKA leier allerede ut kostnadseffektive og fleksible lokaler for mange. Vi har plass til flere. Bli en del av “familien” i Hvervenmoen Næringspark. Vi ser fram til å styrke vårt unike og inkluderende miljø. Sammen ser vi løsninger fremfor problemer. Det skaper resultater.

NÅR AKA BYGGER har vi en hovedregel: Vi gjør det skikkelig - uten snarveier og minimumsløsninger. Hvervenmoen Næringspark, har styrket oss i troen på at førsteklasses fasiliteter gir førsteklasses arbeidsmiljø. Vårt eksisterende bygg er fullt av fornøyde eiere og leietagere. Mange har opplevd fremgang og suksess etter innflyttingen. Det gjør oss glade og stolte. hm49 åpner flere muligheter. Nybygget knyttes til det eksisterende med en effektiv glasspassasje. Glem parkeringsvakter og sure vaktmestere. Glem snømåking og frustrasjonen over ting som ikke fungerer. Glem kald kaffe og tørre brødskiver. Tilværelsen i et moderne kontorbygg er mer effektivt enn mange tror. Ting skal fungere i vår nye storstue hm49 i Hvervenmoen Næringspark! Det gjør at din virksomhet kan fokusere på det som er viktig for bunnlinjen. Man kan selvsagt være fremgangsrik mange steder i regionen - Vi sier bare at det er enkelt på Hvervenmoen - dessuten er det hyggelig!

Komplekset er Hønefoss nye storstue, med 250 arbeidsplasser under samme tak. hm49 er en av regionens største kompetansesenter. Hvervenmoen har allerede mer enn 1000 arbeidsplasser. Du finner fagmiljøer innenfor en rekke områder. Her finnes Statens Kartverk, Tinglysningen, Hvervenmoen Barnehage, Ringerike Medisinske Senter, Høyskolen og Ringerike Sykehus. Vi er mange på Hvervenmoen, og vi blir stadig flere.

OM AKA AS eier 100 mål på Hvervenmoen. AKA AS primære forretningsområde er utleie av næringslokaler.
I tillegg utvikler selskapet handelsområder - i hovedsak på østlandet.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

  Sjekk siste nytt om HM49 her:

Adm. Dir AKA AS
Aage Thoresen tlf. 911 29 611
aage@aka-as.no
Adm. sjef AKA AS
Guro Thoresen tlf. 951 61 645
guro@aka-as.no
Salgsansvarlig Eiendomsmegler 1
Kenneth Simonsen tlf. 977 04 378
kenneth@em1ringerike.no

Styreformann hm49
Knut Haugerud tlf. 404 08 660
knut@sagaservices.no